orloj na opuštěném náměstí
Braillovým písmem
zaznamenává slepé prodlevy noci
v srdci tiká časovaná bomba
zamčenými slovy je brzo odpálíš
tvé pevně semknuté rty
jsou předzvěstí...
i když by to bylo jenom zdání
protože z nás nikomu
už přece není do řeči...
někdy člověk promarní poslední šanci ... úsměv... krásná básen ... úsměv.z.
23.09.2018 16:51:03 | zdenka
Ta je super, sedla jak do zubu zub v ozubených kolech, poznávám tě Frrr! - kdes byl celou dobu? (... paní drzá:)))Fakt je moc dobrá
22.09.2018 12:46:08 | Ragnell