Jednou chtěla bych Ti říct
o svých snech
které se mi často zdají
o dlouhých nocích
co v sobě touhu tají
O hebkém tichu
při svítání
a třpytkách něhy
rozsypaných do mých dlaní
Jednou chtěla bych Ti říct
mám tě ráda
nic víc....
ST zrovna často nehýřím:-D
...
Nic víc
Jak krásně
TO ZNÍ
Láska s chapadly chobotnic
Víc nic
Stejná
a přeci jiná slova
Do sdrdce vyrývá je zas a znova
10.10.2018 02:30:13 | ricda
:-) někdy Slůvka Ta vyplynou sama od sebe, někdy se delší dobu hledají, ale škoda je neříct, když kdoví, co bude zítra . . . :-)!
24.09.2018 06:30:43 | Fany