je
čarodějnice
vybičuje
tvoji mysl
k závrati
spálí noc
andělé v jejím srdci
spojí síly
vytvarují nebe
položí tě
na lopatky
sametově hebká
uvnitř
nespoutaná
zkrotí tě
jako psa
opustí
uprostřed pouště
s pláčem
pak zjistíš
jak moc tě celou tu dobu
milovala