Anotace: Jsi jak slunce, jsi jak vánek, co mi vchází do spánku, to když spolu usínáme zapletení v copánku.
Půvabná lávka spasná...
27.09.2018 20:33:55 | nepřihlášený komentátor
Grázlík zklame málokdy. STačí očima spočinout na slovech a věty se čtou samy.
ST zasloužené.
24.09.2018 12:30:30 | Tlachapoud