Hledím do nebe
stojím tu
zmáčená deštěm
tvé blahosklonnosti
možná jsem zakletá
něžná fantazie
na větrem vymeteném poli
mlžná stopa ve vzduchoprázdnu
pod točícím se
nebem
mám závrať z jinotaje
co roste uvnitř mne
září mi z očí
vychází ze smějících se úst
bliká tisíci světluškami
v mých blonďatých
vlasech
Přečteno 582x
Tipy 22
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, enigman, Kubíno, Rbb, hidenpoet, Jort, grázlík, come-past, jondys, gfys, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)