Panelák na konci ulice
a někdy áčko pod širákem
společných fotek krabice
pod peřinou s vlčím mákem.
U altánu vedle růže
- co s tím trním pořád máš?
na pohovce z bílé kůže
když si víno nalíváš.
Dneska jako před léty
doma je tam, kde jsi Ty.