Zeptal ses
Anotace: Na křižovatce cest, chci se dál s Tebou vézt.
Ptal jsi se, jestli ještě skládám,
co Ti na to mám říct,
že někdy slova jen těžko posbírávám
a nevymyslím nic?
Nabíjíš mě svou přítomností
a v žaludku mám motýly,
když se Tvé oči s mými setkaj,
rozpaky ve mě zesílí.
Srdce se rozbuší jak blázen
a začne ťukat závody,
a vše se ve mně změní rázem
jako při skoku do vody.
Že jsi zkrátka mou inspirací
když den se schová za mraky.
Schoulená k Tobě do klubíčka,
zažívám s Tebou zázraky.
Přečteno 402x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, mirecek, Jort, come-past, Rbb, Pelican, JSJ
Komentáře (2)
Komentujících (2)