Miluji tvá vystoupení
když tančíš ladně bytem
od praní až ku žehlení
před lampičky svitem.
Miluji když sukně klesne
pod úroveň pasu
a když se dekolt zaplní
prameny tvých vlasů.
Miluji když s lehkostí
protahuješ siluetu
abys ji pak zlomila
a nakousla tak větu:
"Chtěl bys..."
Pak mokré prádlo věšíš
halenka ti stoupá
a v nejlepším se zastaví
- Tak prosím, nebuď skoupá.
Miluji...
Tebe.
Ještě lahváč k tomu pokoukání..Jen 'ssST' se ozve uznale
25.09.2018 17:17:40 | Jindřišek