Neusínej, lásko, beze mě v trávě,
Neusínej ještě, ne teď hned,
Byť já místo tebe nyní právě
Miluji a mám rád bajonet.
Život mi zachrání někde v poli
Spíš nežli ty, krásná lásko má,
I když to tvé srdce možná bolí,
Pravda je to zcela pravdivá.
Neusínej, lásko, s jiným ve svém loži,
Já ve snech svých tě objímám,
I když se to ve stanu jinak leží,
Před očima obraz tebe stále mám,
I když ten čas tady málo běží,
Já spávám v tom stanu zcela sám.
Jsi tak neuvěřitelná a já jsem v úžasu...
31.12.2018 18:59:25 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ
Hi, díky:) No na většině mé tvorby jsme spolupracovaly s Rebejah...
31.12.2018 19:03:36 | Abeekr
Ty jsi nádherné stvoření a viděly jste se osobně?
31.12.2018 19:05:31 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ
Jj
31.12.2018 21:15:56 | Abeekr
Ty krasooooooooooooooooooooooooooooo :)
01.01.2019 12:16:49 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ