Žádáš příliš mnoho
když ptáš se
zmáčený krví
jak chutná
komáří mávnutí křídel
na slině touhy
Jsi modřina
po pevném stisku
ve tvaru obelisku
Žádáš příliš mnoho
když vypít chceš
můj vodopád
pod každou pouliční lampou
mrknutím oka
Jsi vráska
dlouhých vlasů
na mém prsu
Píchne mě u srdce
víc než hluboce
Tvá ubzučená chuť
Tvá žádostivost
Je to tak dávno
čas je relativní.. modřiny lze dělat stále dokola
ST aprima den
29.09.2018 10:16:04 | CeP