Nekonečný kopec
Anotace: Někdy jako život :)
Jdeme do kopce,
nikde nekončícího,
nahoře skrývá se-
tajemství.
Vezmi mě za ruku,
ať mohu s tebou jít,
budeme asi utíkat,
pršet začíná.
Schováme se pod strom
a můžeme si říct,
že nepatříme mezi ty,
co večer usnou u televize.
Kopec jsme vyšli
a výhledem ohromeni jsme
a já začínám tušit,
že tohle není naposledy.
...ale těžko říct.
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
Komentáře (0)