Červenání
Zalitá červánky
Uslyší pozvánky
Na líbánky
Pohladí copánky
Načechrá bochánky
Ochutná smetánky
Uzamkne do schránky
Dámské dýchánky
Pro cizí nosánky
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Pavel Vlček, Frr, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)