Kapka krve
co s ní kreslím
do obrazu
Rozkousnutý ret
nestačí pro
můj štětec
z chloupků husí kůže
jak chorý
žebrám
ještě o jednu kapku
v žaláři soukromého bolu
za své zraněné srdce
na špičce tvého jazyka
po kapkách dávkuji svou rozvahu k odvaze kousnout
za ST
02.10.2018 08:03:11 | CeP