Otisky
až
znovu
se setmí
polibek letmý
na rtech přistane
do ráje práh . . .
ach, rána milencům
vždycky krade čas . . .
až slunce si přivstane
po lásce zůstane
jen otisk ten
v peřinách
a jediný
tvůj vlas . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts