Anotace: ...
Zkřehotalá žárlivost
odnesla nahou oběť
můj pád
a z postelového města
si vyčetla
chlast za hubičku
jak se vrátit
v nultém stupni
věrnosti
neví ani má víra
Žárlivost ať zakuňká si v břiše a honem s ní na toaletu
05.10.2018 08:37:54 | Akyš
...nebóój.. bať to uvidíš...:-) :-D ST*
05.10.2018 07:19:17 | Frr
víra nevíra naděje umírá v náručí upíra v posteli s nebesy ve snaze kohosi nemilovat ST :)
04.10.2018 21:22:44 | CeP
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?