Lístky nevidomé
Anotace: (Na 23.2.) /...Je to tak těžké pochopit???
Po včerejším večeru zbyl jen stvol,
V očích slaný žal a na srdíčku bol,
Lístky z růže se vzdaly svojí vlády,
I když se měly v poupěti spolu rády,
Okraj z rudé se stává černým smetím,
Oblohou noční dál od tebe raději letím,
Nech mě prosím v tuto chvíli samotnou,
Při zavření očí chci býti nevidomou,
Bych se neviděla v odlesku tvých očí…
Komentáře (0)