Anotace: Boj lásky se zbabělostí...
---------------------------------
Ranní vstávání
Ráno vstávám, hlavu plnou tvojí tváře,
Když tě spatřím - tvoje oči - jasná záře
Oslepí mne, musím uhnout pohledem.
Lidi, co jsme za žabaře,
Že lásku vyznat nesvedem?
Krok za tebou tě doprovázím
A hledám, pátrám, nenacházím
Ta slova, která říct jsem chtěl.
Krok za tebou tě doprovázím -
Dnes poprvé své srdce sázím -
Budu tvůj, ty moje, jak jsem chtěl?