JSI
Anotace: Prosté vyznání. Tak nějak to cítím.
Jsi jak teplý vánek,
vlasy hladící.
Jsi chvíle radovánek,
zlato tající.
Jsi silným větrem,
mraky rozháníš.
Jsi v zimě svetrem,
teplo ochráníš.
Jsi hudby tón,
libě znějící.
Jsi věžní zvon,
v noci bijící.
Jsi v listu strom
les tvořící.
Jsi v bouři hrom,
vše bořící.
Jsi moje slunce,
denně svítící.
Jsi jak v bavlnce,
barev směsicí.
Jsi náboj revolveru,
na mne mířicí.
Jsi volant trenažéru,
auto řídící.
Jsi moje radost,
nijak nelíčená.
Jsi také starost,
v srdci zaklíčená.
Prostě jsi,
za to Děkuji.
Prostě jsi,
lásku slibuji.
Přečteno 464x
Tipy 8
Poslední tipující: Misha, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (7)
Komentujících (4)