Láska je prý velký cit…
Nevím…..jako by ve mně zkameněla
a když jsem tou láskou býti měla
tu někdo do srdce mi vrazil šíp
a já věděla, že dostala jsem
co jsem chtěla
Láska je prý velký cit…..
Nevím…co bych vám na to říci měla
snad, že je krásná…
však ted´ ji nechám kolem jít
nechci už příběh,
co tak hořce bolí
Láska je prý velký cit
Tak nevím…snad je jen pro odvážné
v samotě-zdá se- je mi líp
srdce tu bije jenom vlažně
a nevydáno boji
schoulí se do tmy
a tam se-někdy-zhojí…
ANO ANO..TAK TAK-JEMNĚ MOUDŘE VYSLOVENO TVOU DECENTNÍ, LEČ PRAVDIVOU BÁSNÍ ST* :-D*
21.10.2018 19:53:17 | Frr