Anotace: ...
To občasné
náhradní plnění
květy kosí
bez rozmyslu
tupou stranou
vztekle rozrývá půdu
důvěry
hlučným cvalem pro uši
a přitom ji
uniká moudrost
nesporná jak zvuk
vanoucí
naším tělesnem
Když holt to někdy jinak nejde:-)
09.10.2018 14:06:00 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?