Už jiný nebudu
Můžu tě rozplakat
anebo políbit
ku hříchu nalákat
a nic ti neslíbit
můžu tě milovat
můžu tě ctít
sny tužkou malovat
budeš li chtít
můžu tě po těle
pohladit před spaním
potom do postele
donést ti snídani
začnu se bát
budeš li smutná
vždyť mám tě rád
sladce mi chutnáš
můžu ti lekníny
do vázy dát
potom ti blbiny
v básničkách psát
můžu tě opít
červeným vínem
touhu tvou zkrotit
v neklidném klíně
budu ti andělem
i štístkem osudu
však jiný než jsem
to nikdy nebudu
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Frr, JSJ, takova, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (3)
Komentujících (3)