V podzimním slunci přes vodu
řeka si plyne tiše
dívám se k vchodu do domu
má fantazie píše:
Dva spolu jdou si
z práce, či z procházky
v svých očí čtou si
zářivé otázky
Společný klíč, smějí se
zastavují u dveří
chodba, kuchyň, ložnice
dají rychlou večeři
Po čem touží nejvíce
ve svém se zamknout ráji
tam krásně všechno mohou
co raděj venku tají
dva opojení touhou...
Přeju jim noc dlouhou.
Krásná, Kapičko, něco mi to připomíná...:-)
12.10.2018 10:27:42 | Milena
... nejenom, že jsi viděla lásku ...
... krásné viď :-))) ...
... ještě krásněji jsi ji uměla popsat ...
11.10.2018 19:05:44 | Marcella
Krásně a prostě romantické. Jednoduše snivé.
Obrazu mému milé :)
11.10.2018 09:11:51 | ARTeFakty X. Múzy