VÁŠNIVÝ TANEC
Anotace: Variace tance v dešti
Opustili společně, večírek na předměstí,
zahleděni do sebe, jeden pro druhého.
On ji držel láskyplně, jemně za zápěstí,
tušil asi, že se stane něco kouzelného.
Tu dívku v letním dešti, tango tančit napadlo,
když měla vedle sebe chlapce dráždivého.
Miliony kapiček na jejich těla dopadlo,
chtěli oba světu předvést něco vášnivého.
Horká kůže mění v páru vodu po dopadu.
Prožívají intenzivně svoji blízkost taneční.
Pohledy se svlíkaj, jako stromy v listopadu,
Závidí jim každý člověk, to bláznění páteční.
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, Psavec, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (3)
Komentujících (3)