Anotace: ...
Chci být břízou za oknemco se mnou mlčíkdyž jdu večer domů z práce
Pnout svůj černobílý kmenproti zákonům gravitaceDotýkat se veršůjako ona dotýká se nebeMilovat svůj život
tak jako miluji
Tebe...
Úžasné. ST! ;-)
05.11.2018 10:55:39 | Jean-Paul Simon
Nádherná.
20.10.2018 14:27:47 | Now
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?