Anotace: ...
Šero nabobtnalo do Tmy
Hvězdy vymazalo z map
Sen si nazul bloudivé boty
boty bdění
celou noc
toulaly se
prostydlou oblohou
se zavázaným zrakem
do vnitřních cest
já stojím na tvém břehu
při svítání
cesta necesta
UZASNEEE
12.10.2018 16:50:41 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Je to moc hezké! ST
11.10.2018 18:50:54 | Kapka
... děkuji za pohlazení ...
11.10.2018 19:03:25 | Marcella
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?