Pomalu rozhoupej
srdce starého zvonu
od sebe do tebe zase a znovu
pomalu poslouchej
ještě mu bije
znavené srdce pro srdce jiné
pomalu udeř
do ticha ztuhlého kovu
sami jsme naposled spolu
pomalu utichlo
srdce starého zvonu
prasklé na bodu zlomu