Bez hlasu
slova
tiše čtou
verše
svůdně prosí
o mávnutí
někdy …
straší
můj pokoj
tma za víčky
lekám se
v procitnutí
………………………………
tak nebo tak
na kolena si klekne
má mysl
před spoustou
oltářů
Bez dechu
Bez oči
Bez citu
Zrcadlo pootočí
Realitu.
Abych ti padl k nohám
Abys padla i ty
Křídla složená
Padlí andělé
12.10.2018 19:42:07 | CeP