Vnitřní síla
Pohasíná
Jekot začíná
Slyšen není
Jen kapky z nebe
Na zemi dopadají
Není
Je
I
Není na zemi
Světlo
Ve tmě
I ve mě
skryt
kořenící strach
Z myšlenkového přetlaku
Láska
je
Celistvá energie opalescentní barvy
v tomto vševesmíru
laska je cestou přes meziré
Láska nevznikla ani nezanikla
Ona žije stále
Ona je stálá
Láska je nejvyšší energií všeho
i toho neviděného a necítěného
Proto tma strácí svou sílu
Když obrátím se do vesmíru
Srdeční membrány
Kde mysl
Lásku ukrývá
Ona však v dechu nanáší své palety
Blaženosti