TAJEMNÁ
Anotace: Ta jemná nebo tajemná?
Tajemná jak síla temnoty,
v odlesku smrti slunce, tichá lesní louka.
Tajemná jak plnost prázdnoty,
když sýček v houštině, přesmutný part houká.
Tajemná jak předvolební sliby,
soumrak sílící, s houfem netopýří letky.
Tajemná jak bezchybné jsou chyby,
když nechtěně si začínáš zase nové pletky.
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (4)
Komentujících (3)