ŽÁRLÍM
Anotace: Nejen muži dokážou projevit žárlivost.
Tančíš s jinou, hezkou dívkou na parketu. ŽÁRLÍM.
Díváš se noční oblohou na kometu. ŽÁRLÍM.
Zpíváš si tajně písně o lásce. ŽÁRLÍM.
Otočíš se mlsně po krásce. ŽÁRLÍM.
ŽÁRLÍM, když se ze snů usmíváš.
ŽÁRLÍM, pokud prachy nemíváš.
ŽÁRLÍM, nemohu si pomoci.
Lásko, odpusť, jsi mou nemocí.
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, grázlík, Frr, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)