dvě slova=velká lež
nenávidím tě
pro to, co mi děláš,
nenávidím tě,
za to,že se na mě díváš,
nenávidím tě,
za to,co mi píšeš,
nenávidím tě
za ty oči..
nenávidím tě,
protože, mě vždy rozesměješ,
nenávidím tě,
za to,že mi říkáš,jak mě miluješ,
nenávidím tě,
za tu velkou lež,
nenávidím tě,
slyšíš?
Proč si to vzdal??
Komentáře (0)