„Ta“
že
byla a není tu
teď klíčem jsi bez bytu
jak zákon co nekáže
jak uzel co neváže
jak umřít tak
bez zteče
jako voda
co neteče . . .
že
nemáš ji na prahu
zraněn bez zásahu . . .
a pak zcela bez dechu
čekáš jen útěchu
kdy její ozvěna
„té“ co zatím je bez jména
strhne tě nejsnáze
je moře
a bez hráze . . .
hle! milý
už jenom tvojí
jsem „ta“ co tě zhojí
jsem na rány led
anebo jed . . .
kdoví . . .
kdo ví? . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts