PRVNÍ POLIBEK
Anotace: Všechno je jednou poprvé.
Uprostřed noci probouzí se dívka ze snů.
Téměř utopená v říčném potu celá,
opuštěná jak v Alcatrazu cela.
Jednou z jara temným parkem prochází,
toužíc po pravé lásce, prvním políbení.
Konečně zdá se, klid svůj nachází,
v pohádkách najde svoje zalíbení.
Dočkala se dívka svého vysněného prince,
nastavila líce, jak obě strany mince.
Rty jeho svými podepírá.
Líbání je krásné, to nikdo nepopírá.
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Misha, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (5)
Komentujících (4)