Hudba začínala hrát...
A já po všech koutech hledám.
Zdali má mě pořád rád?
Je tu někde, klidu nemám.
Měl tu být a není.
Náhle se to změní,
přichází, mé srdce poskočí,
stojí pár kroků ode mě.
Hledíme si spolu do očí,
pak mě jen pevně obejme.
Odcházíme spolu
od hudby a stolů
v objetí, do podzimního šera.
To byl nejmilejší sen,
ač nesplněn, těší do večera.
Láska hlavu věší jen.