Tančím v dešti
Anotace: ... s tmou se potýkám.
Jak moc chceš abych trpěla,
jak dlouho ještě.
Možná bych radši odejít měla
sama do hluboké noci a deště
Když ji vidím jak se směje
mé srdce se žalem chvěje.
Proč jen ona to může být,
déšť se mi slzy z očí snaží smýt.
Otočíš se na mě,
kousek světla mou duši zaleje.
Ruku k tobě vztahuju, však pozdě je
tvůj smích, jako poslední nůž se mi do duše zareje
Sama tančím v dešti
O tvé štěstí slýchám zvěsti
Přečteno 447x
Tipy 10
Poslední tipující: Krahujec, Nevratný obal, lonelyJ0HN, IronDodo, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)