prokousla mi hrdlo
a hned za tepla oškubala
byla připáleně krásná
a v pelíšku se tetelila
jako rozžhavená plotna
její neklidné stání
zrcadlilo krásnou lítost
vyrostlou z podpalubí
❇
temná kapička na dně
se mi rozpouštěla na jazyku
chutnala však hořkochladně
polknul jsem jí ze zlozvyku
Akyšku...ach jak jsi rozveselil starou paní! :-) směji se....a dík!**ST**
20.10.2018 15:55:05 | Anděl
I hořkému jde přijít na chuť...
Když však sladké náhle zhořkne,
má to jinou pachuť, to se dotkne.
:)
20.10.2018 10:03:59 | ARTeFakty X. Múzy