Amor, memento mori
Němá křičím do tvé tváře
pohledu se vyhýbáme
cítím se tak stroze, naze
já ani ty nedutáme
V danse macabre sevření
došla nám společná slova
údy nám v pohybu cepení
a není čas začínat znova
Kdysi bývalo nám blaze
vážně už je to tak dávno?
Z našich snů zbyly jen saze
a Amor už má vyprodáno.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)