Když září déšť
Anotace: věnováno mým přátelům, zimním plavcům
pod křídly Zlatého draka
vidět chci krásu
a něhu
v tvém hlasu
volnost vnímat
už nechci dál dřímat
radostí rozbít okna
v svobodě křídel ptačích
nadechnout sílu
přestat se mračit
běžet a smát se
za ruce držet
nebát se
čelo své odkrýt
chvílí tou začít
zářit a žít...
Přečteno 440x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Ziny, Kubíno, Kett, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)