Děkuji, vidíš - nad tím jsem nepřemýšlela, teď mám brouka v hlavě. *;)
28.10.2018 22:15:15 | PIPSQUEAK
budu se opakovat, líbí se mi to, nicméně do rubriky Básní bych to neřadil. Tady panuje názor, že tím chci autora nějak dehonestovat... BLBOST, dílo, je-li dobré, obstojí i v rubrice kam patří...
28.10.2018 20:05:35 | analfagot