EXISTUJE NADĚJE?
Anotace: Naděje umírá poslední.
Mraky nebem černé táhnou, jeden stíhá druhého.
Spojí se a svojí váhou, pokropí vždy každého.
Déšť jak slzy z očí kanou, někdy však i osvěží.
Mraky jednou půjdou stranou, nebudou již přítěží.
Slunce vyjde jednou v dáli, světlem svým tě ohřeje.
Paprsky se ptají, zdali, existuješ naděje?
Umíráš vždy naposledy, prý to stará známá věc.
Zachovej svou přízeň tedy, chlapec ještě nechce pec.
Rozpálenou pec do běla, co všechno bytí zničí.
Strach mám, to vím jistě zcela, ta myšlenka mě ničí.
Dej mi slunce jen pár let, o nic víc tě neprosím.
Abych napsal hodně vět, DÍVCE, KTEROU NEVLASTNÍM.
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)