Suneteto, nemáš ani potuchy, jak moc jsem Ti vděčná za všecky komentáře... spontánnější básničky nikdy nemám moc vychytaný, ale tvoje stovka vždycky pohladí po duši:-)
28.02.2007 20:48:00 | Melitelee
Poslední verš trochu ztratil rytmus. Zkus si to nakonec ještě nahlas (nebo šeptem:-) ) přečíst a rytmický nesrovnalosti ti hned vytanou..
I když někdy prostě není zbytí... já vím:-)
Ale to je detail! Jinak pěkná!!
28.02.2007 08:27:00 | La Suneteto