Kde jen tě mám
Anotace: Kde zase chodíš kde zase lítáš kde jen tě mám kde se zas trousíš někde si hopsáš a já...
Kde zase chodíš
kde zase lítáš
kde jen tě mám
kde se zas trousíš
někde si hopsáš
a já jsem sám.
Někdy se soužíš
večer se choulíš
seš beruška má
po cestě bloudíš
než cíl uvidíš
trochu tě znám.
Po něčem toužíš
brouzdáš se v loužích
tvůj cíl chci být já
s hlavou v oblacích
někde po kopcích
slunce ti mává.
Vždy když se stmívá
jsi plachta bílá
i když nejsi mou
kde kdo ti zpívá
s tebou to kývá
když domů tě zvou.
Víru neztrácíš
když se potácíš
jsi dál mou múzou
rány nevracíš
lásku oplácíš
všeho s mírou.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Qajja87
Komentáře (0)