Jsi můj Diego Rivera,
nevěrníku
Kéž bych, pro tebe znamenala tolik
Jak si tam stál v tom tričku,
ve kterém do teď spím
pantoflích
a venku mínus deset
Na první pohled
Chtěla jsem ti sedět na klíně
A být tvoje holka
se kterou bude tak snadný bejt
Už je tomu skoro osm let
Jsi se mnou a přesto nejsi
A je to tak akorát
Kdysi si mi sliboval, že tu budeš napořád....