P(r)opletení duší
Ve své lóži ležíme,
nahotou jsme obklopeni,
myšlenkami popleteni,
svými těly pohlceni
a polibkem ruku do ohně vložíme.
Žár lásky zažehl v nás.
Kdybys polibek mi nedal,
tobě odolávat by šlo snáz,
avšak chtíč by mě v nitru bodal.
Mé tělo si tě žádá,
chce tvůj tlukot srdce cítit.
Tvůj dotek po mé kůži bádá.
Ach, tento hřích navěky budu mít ráda.
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)