Pověz mi moje milá,
proč jsem Tě opustil,
proč jsi mne opustila?
Pověz mi prosím moje milá,
kde srdce mám,
proč jsi ho rozpůlila?
Pověz mi nahlas beze slov,
dotekem tichých dlaní,
dvou opuštěných vdov.
Pověz mi prosím, moje milá
zda ještě sténáš,
nebos mi odpustila?
Oba opustili
srdce rozpůlili
do bolavých skrýší
smutné básně píší
že jim šťastno není
odpuštěním spějí
k lásce navrácení
ST
04.11.2018 03:22:57 | Kapka