Vášnivá
Jsem divoká jak vichřice,
co láme stromy v lese
A něžná jako ptáčátko,
jenž v dlaních se třese
Ráno jsem jak tygřice,
co drápy ostré má
Však večer pouhé koťátko,
co se rádo mazlívá
A někdy vrčím útočně,
též cením svoji zbroj
Hned vzápětí se líbat chci
a zvu tě na pokoj
Jsem prostě žena vášnivá,
co tisíc proměn má
Však moje láska divoká,
je přesto upřímná
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (6)
Komentujících (5)