Poprvé když jsem tě viděl,
ty zářící oči, co se smáli.
Poprvé já měl směr,
čekající světýlko v dáli.
Poprvé jsem věděl kam jít,
ty oči se přece tak leskly.
Poprvé tam v dálce měl jsem cíl,
houštím jsem si tak k němu cestu klestil.
Poprvé jsem to zkusil,
za těma očima se dral.
Poprvé co chci jsem tušil,
nakonec ale jiný, mi tě vzal.