Normálně to zní jako bych to napsala já, kdysi.. Teď už jeminánku neee... ') jen je to takové správně neučesáné syrove a na nic si to nehraje... A to ja si zasejc dycky hrála.. :)
19.01.2023 01:00:38 | Loveless
...někdy je fajn mít po ruce kladivo...
06.11.2018 18:35:02 | Jort
Jo, kladivo jo, a taky šperháky, když si zabouchnu klíče a motorovou pilu.Výbava pro ženy se v dnešní době asi dost liší, oproti minulosti, je nebezpečná doba..
06.11.2018 23:33:13 | Papagena
No ty voe ! Ženská ! Tys to všechno řekla ...na férovku si to ze sebe vyplyvala ... hustý ! :))
05.11.2018 18:58:23 | Loveless
Díky, přesně tak to bylo myšleno, si takhle pěkně při pondělku odflusnout ;)
05.11.2018 19:26:24 | Papagena