Anotace: jak tohle dopadne...
Vpravo či vlevo,
kam vydat se mám?
Ukaž mi cestu,
už nechceš být sám?
Já do Tvé náruče
bezhlavě skočím,
jen co si vyberu,
směr, jakým vykročím.
Zda čekáš tam na mě,
to bych si přála.
Budu jen doufat,
že nebude tam skála.
Skála, co chladná je,
bez špetky naděje,
že Tvoje tělo
zase mě zahřeje.
Že tvoje srdce
jen pro mě zas buší,
že zažijeme to krásné
souznění duší.
Volím si cestu
a snad běžím k cíli.
Nechci být bez Tebe,
už ani chvíli.
Dokonči za mě
tu poslední sloku.
Já už jsem v půli
svého posledního kroku...