Krásné ráno
Brzy ráno probouzím se,
do okna mi slunce svítí,
protáhnu a posadím se
čerstvá jako jarní kvítí.
Ty vedle mě tiše spíš.
O čempak teď asi sníš?
Pozoruju tu tvou krásu
a líbám tvou tvář, čelo, řasu.
Odcházíš ze světa snů,
otevíráš víčka.
Už víc jak 700 dnů,
hoří v mém srdci pro tebe svíčka.
Koukám ti do očí
a přihlouple se usmívám.
To proto, že myslívám
na to, jak ráda s tebou usínám.
Přečteno 580x
Tipy 9
Poslední tipující: Krahujec, o3_gambit, snupicek, IronDodo, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (4)
Komentujících (2)